Meditation

Ta en pause, sæt dig ned – og giv slip på tanker, stress og jag.

En perfekt ferie aktivitet for alle der trænger til at være i nuet og lade hverdagen blive derhjemme.

Meditation skærper sanserne, forbedre koncentration – hjælper dig til at kunne fokusere og få ro på tanker og følelser.

Du kan via meditation skabe en balance i kroppen, en tilstand af mindfullness og opmærksomhed på kroppens signaler til hjernen og omvendt.

Tillad dig selv at stå af ræset et øjeblik og giv dig selv lov til skånsomt at blive guidet igennem vejrtrækningsøvelser og afspænding. De metoder du vil opleve/prøve på timen er alle metoder du kan tage med dig og praktisere i hverdagen.  Ingen hokus pokus eller mystik – det er ganske simpelt og let at gå til. No stress.. alt er lige som det skal være, lige nu, lige der hvor du er…

Der er intet krav om at du skal have mediteret før for at kunne deltage.

Et fint billede der kan beskrive hvad der sker når du meditere er:

Forestil dig du står i en flod der bruser og skummer og har en kraftig strøm så du er lige ved at vælte… via meditationen får du evnen til ved tankens kraft i overensstemmelse med kroppen, at bestemme at vandet skal blive helt roligt og spejlblankt og støtter dig i stedet for at vælte dig.

Måske du kan relatere det billede til din hverdag. Helt ned i små detaljer som at stresse i køen på motorvejen eller mere krævende tilfælde som fx at have en arbejdsopgave der presser dig fysisk og mentalt. 

Ro på, træk vejret… livet er for kort til stress og bekymringer. Giv dig selv en pause og en mulighed for at udvikle din bevidsthed.

Alle kan være med – dog henviser vi børn til at vælge de meditations timer der er for børn.

Tilmelding er ikke nødvendig, du møde bare op ved teltet på Dueodde Familie Camping og Hostel.

(Vi kan anbefale dig at deltage på Yoga Flow timen der finder sted i teltet før meditations timen.  Deltager du på Yoga Flow timen, får du meditations timen til halv pris).

Læs mere om instruktør Nomi Kronberg på www.groovedance.dk

Karina101

Pris pr. person 100,-

© Copyright - Dueodde Familiecamping & Hostel - Skrokkegårdsvejen 17 - 3730 Nexø - Tlf.: +45 20 14 68 49 - E-mail: info@dueodde.dk - CVR: 19002934