MOVE BORNHOLM by Nomi…

MOVE Bornholm by Nomi har fast base på Dueodde Familiecamping & Hostel og Balka strand på Bornholm.

I løbet af sommeren vil der være en mængde timer og events at finde på Dueodde Familiecamping & Hostel og Eastwind på Balka. Vores intention er at give dig en fantastisk og aktiv ferie, hvor du har mulighed for at træne, have det sjovt og mærke roen brede sig.
Der er et fastlagt program for alle ugens dage og der ud over vil der være events og workshops der henvender sig til børn sammen med forældre, børn uden forældre samt ”børnefri” events.

Der vil være forskellige spændende workshops for børn og forældre blandt andet, Akrobatik, dans, sandtræning og mindfullness. Nomi Kronberg og gæsteinstruktører fra hele Danmark byder velkommen til en sommer fyldt med bevægelse, grin og fordybelse.

OBS:

Børn er velkomne til alle timer, under forudsætning af at de ikke forstyrrer undervisningen. Vi fraråder at medbringe børn til events i svømmehal. Lige ledes vil der være aldres begrænsning på surf workshops.

De dage der er specifikke events vil skema for dagen være ændret. Nærmere beskrivelse af alle events, timer og gæste instruktører findes på:

(for Dueodde) www.dueodde.dk  (for Balka) www.eastwind.dk

(generel hjemmeside) www.groovedance.dk

Info findes også på facebook siden MOVE Bornholm By Nomi

Alle faste timer er ”drop in” klasser, det vil sige der ikke kræves tilmelding. Info og tilmelding til events vil også være at finde under event kalender og  i receptionen på Dueodde Familiecamping & Hostel.

© Copyright - Dueodde Familiecamping & Hostel - Skrokkegårdsvejen 17 - 3730 Nexø - Tlf.: +45 20 14 68 49 - E-mail: info@dueodde.dk - CVR: 19002934