[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”30″ equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1615209982291{background-color: #00bfe1 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9815″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space height=”25px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”5px”][vc_column_text]

Kaja er en dygtig fitness- og yogainstruktør, personlig og medicinsk træner med 8 års erfaring.

Hun er specialiseret i funktionel træning og korrektion af kropsholdning. Hendes klasser fokuserer på at mobilisere ubrugte muskler, slappe af spændingen i kroppen, bringe fred til krop og sind.

Hvis du aldrig har praktiseret yoga, må du ikke fortivle – Kaja hjælper dig med at starte eller endda udføre hårdere Asanas på en sikker måde trin for trin.

Hendes dansekurser er fulde af energi og glade sange. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til hende før eller efter klassen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Kaja underviser i:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Yoga – Dance Flow – Body & mind – Pilates – Beach Workout – Color dance

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

I UGERNE 27 – 33

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column][/vc_row]