CAMPING

Home | Camping

Campingplads med sydlandsk stemming…

Camping på Bornholm i egen campingvogn, telt eller autocamper, er og bliver noget særligt. Få hundrede meter til Østersøens dejlige atmosfære og lækre strand, er camping på Dueodde Familiecamping & Hostel et oplagt valg, til familien der ønsker at nyde ferien i skønne omgivelser

På Dueodde Familiecamping & Hostel og Bornholm kan hele familien se frem til en masse hyggelige og sjove ferieoplevelser. Dueodde Familiecamping & Hostel der er beliggende helt ned til stranden – Bornholms mest berømte strand. Stranden er meget børnevenlig og er flere gange nomineret som en af de bedste badestrande.

Vi har mange forskellige typer pladser, så her er noget for alle, uanset om du ønsker sol, læ, skygge eller udsigt. Flere af pladserne ligger tæt på campingpladsens legeplads, så du kan holde øje med de mindste fra forteltet.

På Dueodde Familiecamping & Hostel er vores teltpladser placeret tæt ved stranden, de fleste med havudsigt. Her er afstanden faciliteterne lidt længere, men vi lover dig, at du også kommer til at bo godt.

Karina byder jer velkommen
i receptionen

Simon henviser jer til
jeres ferieplet

© Copyright - Dueodde Familiecamping & Hostel - Skrokkegårdsvejen 17 - 3730 Nexø - Tlf.: +45 20 14 68 49 - E-mail: info@dueodde.dk - CVR: 19002934